Cascaval pane in pesmet

Printeaza

Cascaval pane in pesmet din: cascaval, faina, pesmet, oua, ulei.

Ingrediente:Cascaval pane in pesmet

  • 600 g cascaval mai tare
  • 3 linguri de faina
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 oua
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se curăţă de coajă şi se taie în felii de circa 100 g.  Se tavalesc feliile de cascaval prin faina, apoi se dau prin ouale batute si se trec prin pesmet. Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins pe ambele parti. Se scot cu spumiera si se servesc fierbinti.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.