Cartofi umpluti cu carne tocata

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi umpluti cu:chifla, carne tocata, ceapa, cascaval, ou, ulei, sare, piper.

Cartofi umpluti cu carne tocata

Ingrediente:

  • 8-10 cartofi
  • 1 chiflă
  • 250 g carne tocată
  • 1 ceapă potrivită
  • 100 g caşcaval
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi în coajă. După ce s-au fiert şi s-au răcit, îi cureţi şi îi tai la ambele capete. Cu 1 linguriţă le scobeşti miezul astfel încât cartofii să poată fi umpluţi.

Inmoi chifla în apă, o storci şi o treci prin maşina de tocat împreună cu carnea de porc. Sărezi, piperezi şi amesteci cu ceapa care a fost călită în ulei. Adaugi şi oul. Vei obţine o pastă cu care umpli cartofii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După ce ai terminat de umplut toţi cartofii, îi aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi îi pui în cuptorul încins pentru 30 de minute. Serveşti cartofii cu caşcaval ras.

 Cartofi umpluti cu carne tocata

Cartofi_umpluti_cu_carne_tocata_02

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.