Cartofi copţi cu tzatziki

Printeaza

O reteta de cartofi copti cu tzatziki din: cartofi, castraveti, marar, usturoi, ulei de masline, iaurt, sare si unt.

Ingrediente:Cartofi_copti_cu_tzatziki

  • 4 bucati cartofi mari
  • 8 bucati castraveti
  • 1 legatura mărar
  • 6 bucata căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 300 g iaurt grecesc
  • sare
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se fierb în coajă în apă cu sare. Se scot și se taie pe jumătate. Se ung cu unt și se presară cu sare. Se așază în tava tapetată cu folie de aluminiu și se dau la cuptor 30 de minute.

Se spală castraveții, se curăță și se taie mărunt. Se storc de suc și se amestecă cu sare și usturoi pisat. Într-un bol, se amestecă iaurtul cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și mărar. Se adaugă și castraveții și se lasă la rece. Se scot cartofii și se servesc cu sosul tzatziki.

Cartofi copţi cu tzatziki

Cartofi_copti_cu_tzatziki

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.