Carnati cu sos de rosii

Printeaza

Carnati cu sos de rosii

Ingrediente:Carnati cu sos de rosii

  • 750 g carnaţi fierţi
  • 1 lingură unt sau untură pentru prăjit
  • 2 linguri sos de roşii

Mod de preparare:

Tăiem carnaţii în 10 bucăţi (2 de fiecare persoană) şi îi prăjim în grăsime în­cinsă pană se rumenesc.

Turnăm deasu­pra sos de roşii şi lăsăm acope­rit la foc încă 10-15 minute, ca să se îmbibe ,cu sos. Servim împreună cu sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.