Cannelloni umpluţi cu brânză

Printeaza

Cannelloni umpluţi cu brânză din: cannelloni, praz, dovlecel, ricotta, rosii decojite, branza de casa, cascaval, ulei vegetal, sare, piper si menta.

Ingrediente:Cannelloni_umpluti_cu_brânza

  • 1 pachet cannelloni (250 g)
  • 1 fir praz
  • 1 dovlecel
  • 250 g ricotta
  • 1/2 cutie cu rosii decojite
  • 1 cutie de branza de casa
  • 100 g cascaval (ras)
  • 4 linguri cu ulei vegetal
  • sare
  • piper
  • menta proaspata pentru decor

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt firul de praz şi dovlecelul. Căleşte-le în ulei încins până ce se înmoaie, la de pe foc şi amestecă-le cu ricotta şi brânza dulce.

Separat, bagă la blender roşiile din cutie (cubuleţe sau întregi). Potriveşte de sare şi piper şi lasă deoparte sucul obţinut.

Umple tuburile de cannelloni (nu le fierbe înainte) cu amestecul de brânză şi aşază-le într-un castron termorezistent.

Toarnă suc de roşii până ce lichidul le acoperă pe jumătate. Rade caşcaval şi dă la cuptor 25-30 de minute, până ce scade sosul. Scoate din cuptor şi serveşte-i calzi.

Cannelloni umpluţi cu brânză

Cannelloni_umpluti_cu_brânza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata cannelloni astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.