Cannelloni din clatite

Printeaza

O reteta de Caneloni din clatite din: carne tocta de vita, ceapa, usturoi, rosii in suc, clatite, chilli, supa de vita si bulion.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa mare, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc, taiate bucati
  • 8 clatite – cumparate de-a gata
  • 100 g cascaval, razuit
  • un praf de chilli
  • 6 linguri de supa concentrata de vita, din 1/2 cub
  • 2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, prăjeşte 10 minute carnea combinată cu ceapa tocată. Adaugă praful de chili, usturoiul, supa concentrată, bulionul si sucul de roşii (din conservă). Fierbe 10 minute, până când lichidul se absoarbe. Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/220 C.

Distribuie carnea pe clătite în cantităţi egale şi apoi rulează-le pe fiecare. Aşazâ-le în vas rezistent la cuptor şi toarnă deasupra roşiile tocate. Presară caşcavalul şi dă la cuptor 10 minute, până când acesta se topeşte şi se rumeneşte. Serveşte cu salată verde.

Caneloni din clatite

Cannelloni din clatite

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.