Cafea de orez cu lapte

Printeaza

Cafea de orez cu lapte din: orez, apa, lapte, zahar.

Ingrediente:Cafea de orez cu lapte

  • 1 linguriţă orez prăjit, măcinat
  • 100 ml apă
  • 150 ml lapte
  • 2 linguriţe zahăr

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe orezul în opâ clocotită 4-5 minute, se ia de pe foc, se lasă să se aşeze, apoi se strecoară.

Se pun într-o cană, 2-3 linguri de cafea şi za­hărul.

Se toarnă peste cafea laptele cald cu care se amestecă. Se poate servi cu frişcă.

 

1 comentariu

  1. Nu am baut niciodata cafea de orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.