Cafea cu anason

Printeaza

O reteta de cafea cu anason din: frisca, anason, sambuca, zahar brun si cafea.

Ingrediente:

  • 1 pahar de frisca lichida
  • un varf de cutit de anason
  • 6 linguri de Sambuca
  • 6 lingurite de zahar brun
  • 6 cesti de cafea fierbinte
  • 30 de boabe de cafea

 

Mod de preparare:

Batem frisca cu anasonul macinat. Incalzim Sambuca, amestecata cu zaharul brun si impartim bautura in cesti, apoi completam cu cafea.

Pune deasupra frisca si decoram cu boabe de cafea.

5 comentarii

  1. Am baut o data asa ceva si nu mi a placut

  2. Nu as bea asa ceva

  3. E buna cafeaua asta, daca va place anasonul

  4. Hmmmmm, nu stiu ce sa zic de combinatia asta, chiar nu stiu

  5. E bun genul asta de cafea 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.