Bulgăraşi cu vişine

Printeaza

Bulgăraşi cu vişine

Ingrediente:Bulgăraşi cu vişine

  • 1 kg biscuiţi populari
  • 1 pachet de margarină
  • 1 cană zahăr + 4 linguri zahăr
  • 200 g nucă măcinată
  • 1 plic za­hăr vanilat
  • 2-3 lin­guri cacao
  • 3 linguri gem
  • 1 cană apă
  • 1 cană cafea pre­parată
  • nucă de co­cos
  • 1/2 kg vişine

 

Mod de preparare:

Cureţi vişi­nele de sâmburi, le presari cu 4 linguri de zahăr şi le laşi deo­parte. Dai bis­cuiţii prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu mar­garina, zahărul rămas, nuca măcinată, vanilia, cacaua, gemul, apa şi cafeaua.

Formezi bulgăraşi în mijlocul căro­ra pui câte o vişină. După ce i-ai făcut pe toţi, îi dai prin nucă de cocos şi îi aşezi pe un platou.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bulgarasi-cu-visine html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.