Bulgăraşi cu vişine
PrinteazaBulgăraşi cu vişine
- 1 kg biscuiţi populari
- 1 pachet de margarină
- 1 cană zahăr + 4 linguri zahăr
- 200 g nucă măcinată
- 1 plic zahăr vanilat
- 2-3 linguri cacao
- 3 linguri gem
- 1 cană apă
- 1 cană cafea preparată
- nucă de cocos
- 1/2 kg vişine
Mod de preparare:
Cureţi vişinele de sâmburi, le presari cu 4 linguri de zahăr şi le laşi deoparte. Dai biscuiţii prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu margarina, zahărul rămas, nuca măcinată, vanilia, cacaua, gemul, apa şi cafeaua.
Formezi bulgăraşi în mijlocul cărora pui câte o vişină. După ce i-ai făcut pe toţi, îi dai prin nucă de cocos şi îi aşezi pe un platou.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bulgarasi-cu-visine html