Budinca de gris cu branza de vaci

Printeaza

Budinca de gris cu branza de vaci din: lapte, gris, branza de vaci, zahar, vanilie, sare, fructe.

Ingrediente:Budinca de gris cu branza de vaci

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri cu gris
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri cu zahar
  • vanilie
  • sare
  • fructe din dulceata

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot se pune grisul in ploaie, se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn. Este fiert dupa 20 minute.

Se indulceste cu zahar, se trage vasul de pe foc. Branza de vaci se framanta bine sau se da pe razatoare.

Se amesteca peste gris si se omogenizeaza. Se umezeste o forma de sticla, se pun fructe din dulceata, se rastoarna grisul.

Se tine la rece pana cand grisul se intareste. Se taie felii si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.