Budinca cu fistic

Printeaza

Budinca cu fistic din: agar-agar-, lapte de soia, zahar de mesteacan, apa de trandafiri, fistic.

Ingrediente:Budinca cu fistic

  • 2 g agar-agar
  • 500 ml lapte de soia
  • 50 g zahăr de mesteacăn
  • 2 linguri apă de trandafiri
  • 2 linguri fistic nesărat mărunţit

 

Mod de preparare:

Turnaţi laptele, zahărul şi agar-agar într-o cratiţă. Amestecaţi, daţi în clocot, apoi faceţi focul mic şi ţineţi în continuare pe foc 1-2 minute, amestecând întruna.

Luaţi de pe foc, adăugaţi apa de trandafiri şi turnaţi în castronaşe. Lăsaţi să se răcească, apoi ţineţi la frigider cel puţin 2 ore.

Presăraţi fistic si serviţi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.