Bruschete cu sunca, branza si marar

Printeaza

Bruschete cu sunca, branza si marar din: brânză de vaci, smantana, marar, ardei gras rosu, sunca uscata de casa, usturoi, ulei de masline, bagheta, verdeata.

Bruschete_cu_sunca_branza_si_marar

Ingrediente:

  • 300 g brânză de vaci
  • 3 linguri smântână
  • 1 legătură mărar
  • 1 ardei gras roşu
  • 300 g şuncă uscată de casă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 baghetă
  • verdeaţă pentru decor

Mod de preparare:

Freci brânza sau o mixezi singu­ră, pentru a fi cât mai fină, apoi o amesteci bine cu smântână şi mărarul tăiat fin. Cureţi ardeiul şi îl tai cubuleţe.

Feliezi bagheta şi o pui la cuptor, la temperatură mare, pentru ca doar exteriorul să se rumenească,  iar la interior să rămână fragedă.

Imediat ce scoţi feliile din cuptor, le freci cu usturoi şi le stropeşti cu puţin ulei de măsline. Poţi folosi o pensulă pentru a le unge.

Le ungi apoi cu crema de brânză, aşezi bucăţi tăiate din şunca’ uscată şi le decorezi cu ardei şi frunze de verdeaţă. Serveşti bruschetele imediat.

Bruschete cu sunca, branza si marar

Bruschete_cu_sunca_branza_si_marar

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bruschete cu sunca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.