Bors de vita cu leustean

Printeaza

Bors de vita cu leustean din: rasol de vita, morcovi, ceapa, cartofi, ardei, telina, sare, foaie de dafin, piper, bors, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, frunze de telina si leustean.

Ingrediente:

  •  1 kg rasol de vita
  • 3 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 3 cartofi
  • un ardei
  • o telina
  • sare
  • o foaie de dafin
  • piper negru macinat
  • 500 ml bors
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • frunze de telina
  • leustean proaspat

 

Mod de preparare:

Se curăţă rasolul şi apoi se pune să fiarbă în oală cu 2 I de apă şi o linguriţă de sare.

Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă câteva minute.Intre timp, se curăţă zarza­vaturile şi se dau prin robot sau pe râzătoare.

Cartofii se taie ca pentru ciorbă. Se spală şi se adaugă în oala cu rasolul.

Se lasă să fiarbă şi, spre sfârşit, se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi sucul de roşii pregă­tit în prealabil.

Borşul se fierbe şi se adaugă în ciorbă după preferinţă. Se serveste ornat cu leuştean.

Bors de vita cu leustean

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bors moldovenesc de vita cu castraveti murati

Bors moldovenesc de vita cu castraveti murati din: carne de vita, ceapa, morcovi, telina, bors, verdeata, sare. Ingrediente: 900 g carne de vită 3 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 l borş 500 g castraveţi muraţi 2 rădăcini de pătrunjel 1 legătură leuştean 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel sare   Mod de preparare: Pune […]

 

Bors de vita cu smantana

Bors de vita cu smantana

Bors de vita cu smantana din: carne de vita, ceapa, morcov, albitura, ardei, rosii, bors, smantana, sare, ou, orez, leustean. Ingrediente: 750 g carne de vita 1 ceapă 1 morcov albitură 1 ardei gras 3 roşii 1 l borş 1- 1 pahar cu smântâna sare 1 ou orez leuştean   Mod de preparare: Spălaţi carnea, […]

 

Bors cu perisoare de peste si smantana

Bors cu perisoare de vita

Bors cu perisoare de vita din: carne de vita, orez, ceapa, ou, sare, piper, apa, os cu maduva, patrunjel, morcov, ceapa, leustean, oua, smantana bors. Ingrediente: Pentru perişoare: 300 g carne de vacă o lingură orez o ceapă un ou sare piper Pentru borş: 1,5 l apă un os cu măduvă un pătrunjel un morcov o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.