Bors de pui cu fasole boabe

Printeaza

O reteta de bors de pui cu fasole boabe din: fasole alba, bors, piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, sare grunjoasa, patrunjel si leustean.

Ingrediente:

  • 300 g fasole alba boabe mici
  • un litru bors
  • un piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • sare grunjoasa
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 fire leustean

 

Mod de preparare:

Se opăreşte pieptul de pui. Se lasă în apă clocotită câteva minute şi apoi se scoate şi se fierbe în apă cu 1 -2 linguriţe de sare. Când apare spuma, se curăţă. După ce s-a limpezit zeama, se pun zarzavaturile tocate, iar carnea se taie cubuleţe care se adaugă înapoi în oală.

Fasolea se alege şi se opăreşte. După ce a fiert, se scurge. Se clocoteşte şi borşul cu 2-3 frunze de leuştean. După ce au fiert legumele şi carnea, se adaugă borşul şi fasolea şi se mai dă în 2-3 clocote. Se serveşte cu pătrunjel.

Bors de pui cu fasole boabe

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc sa fac si eu bors de pui cu fasole, chiar merita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.