Aripioare de pasăre, în vin

Printeaza

Aripioare de pasăre, în vin din: aripioare, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin, margarina, patrunjel.

Ingrediente:Aripioare_de_pasare_în_vin

  • 1/2 kg aripioare
  • 200-300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g bacon
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai mărunt ceapa, apoi o căleşti în ulei încins. Adaugi baco- nul tăiat fâşii şi ciupercile tăiate feliuţe. Le laşi 10 minute să se călească împreună. In altă tigaie, topeşti margarina, în care adaugi aripioarele curăţate, spălate şi tăiate în două.

După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, le pui peste ceapă, torni vinul şi laşi să fiarbă totul la foc mic, 15 minute. La final presari pătrunjel proaspăt tocat.

Aripioare de pasăre în vin

Aripioare_de_pasare_în_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.