Aperitive cu ardei

Printeaza

Aperitive cu ardei din: ardei verzi, ardei capia, mozzarella, piept de pui, miere, otet balsamic, sare, piper, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Aperitive_cu_ardei

  • 4 ardei verzi
  • 2 ardei capia
  • 100 g mozzarella
  • 250 g piept de pui fiert
  • 2 ardei portocalii
  • o lingura miere
  • 2-3 lingurite otet balsamic
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
  • 3-4 lingri ulei de masline

 

Mod de preparare

Ardeii verzi se taie jumă­tăţi si li se scot seminţele.

Se stropesc cu ulei de măsline si se presară mozzarella rasă si usturoi pisat. Se sărează şi se bagă câteva minute în cupto­rul încins. 

Separat, se curată ceilalţi ardei şi se taie cubulete.

Ardeii verzi se taie jumă­tăţi si li se scot seminţele.

Se stropesc cu ulei de măsline si se presară mozzarella rasă si usturoi pisat.

Se sărează şi se bagă câteva minute în cupto­rul încins

Separat, se curată ceilalţi ardei şi se taie cubulete.

Aperitive cu ardei

Aperitive_cu_ardei

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aperitive in ardei gras sau capia

Se taie capacul ardeiului din jurul cozii, se curăţă de seminţe şi se umple cu amestecul pentru aperitive. Tradiţional, ardeiul se umple cu: pastă de brânză; urdă cu mărar; salată de varză. Se serveşte fie ardeiul umplut, întreg, fie tăiat în rondele mai groase (de 1-2 cm).

 

Apritive simple si delicioase

Aperitive cu sunca de pui si ardei gras

Apritive cu sunca de pui si ardei gras din: mar, sunca de pui, ardei gras, masline. Ingrediente: 1 măr puţină şuncă de pui câte 1 ardei gras roşu şi verde măsline negre şi verzi câteva scobitori de ornament   Mod de preparare: Şunca şi ardeiul le tai cubuleţe şi le înşiri pe scobitori, alternându-le. Apoi le […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.