Aperitive cu ardei

Printeaza

Aperitive cu ardei din: ardei verzi, ardei capia, mozzarella, piept de pui, miere, otet balsamic, sare, piper, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Aperitive_cu_ardei

  • 4 ardei verzi
  • 2 ardei capia
  • 100 g mozzarella
  • 250 g piept de pui fiert
  • 2 ardei portocalii
  • o lingura miere
  • 2-3 lingurite otet balsamic
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
  • 3-4 lingri ulei de masline

 

Mod de preparare

Ardeii verzi se taie jumă­tăţi si li se scot seminţele. Se stropesc cu ulei de măsline si se presară mozzarella rasă si usturoi pisat. Se sărează şi se bagă câteva minute în cupto­rul încins. Separat, se curată ceilalţi ardei şi se taie cubulete.

Ardeii verzi se taie jumă­tăţi si li se scot seminţele. Se stropesc cu ulei de măsline si se presară mozzarella rasă si usturoi pisat. Se sărează şi se bagă câteva minute în cupto­rul încinsSeparat, se curată ceilalţi ardei şi se taie cubulete.

Aperitive cu ardei

Aperitive_cu_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.