Aluat pentru placinta de post

Printeaza

Aluat pentru placinta de post din: apa, ulei, zahar, faina, bicarbonat de sodiu, otet.

Ingrediente:Aluat pentru placinta de post

  • 1 cană apă
  • 1 cană ulei
  • 1 cană zahăr
  • 2 căni făină
  • 1 pachet bicarbonat de sodiu
  • o linguriţă oţet

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se pune apa la fiert împreună cu zahărul. Când clocoteşte, se adaugă uleiul şi se trage oala de pe foc. Se adaugă făina în ploaie, amestecând continuu, apoi bicarbonatul stins cu oţet.

Aluatul rămâne fraged mult timp. Se foloseşte pentru orice fel de umplutură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.