Zacusca de peste cu gogosari

Printeaza

Zacusca de peste cu gogosari din: peste, ceapa, rosii, gogosari, ulei, sare.

Ingrediente:Zacusca de peste cu gogosari

  • 1 kg ceapă
  • 1 kg morcovi
  • 100 ml ulei
  • 2 kg gogoşari
  • 2 kg peste
  • 3 kg rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Se trec prin maşina de tocat 1 kg ceapă şi 1 kg morcovi, apoi se călesc în 100 ml ulei. Se adaugă puţină apă, se pune cratiţa pe foc, apoi se adaugă 2 kg gogoşari copţi, curăţaţi şi tocaţi.

Se dezosează 2 kg peşte, se toacă mărunt şi se adaugă în compoziţie, cu 3 kg roşii (sau 1 litru suc de roşii) şi 900 ml ulei. Se condimentează cu sare şi mirodenii după gust. Se lasă să fiarbă pe foc mic, până ce se ridică uleiul deasupra.

Se pune zacusca în borcane şi se sterilizează.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Zacusca de peste cu gogosari
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.