Vinete umplute cu pui, miere si cascaval

Printeaza

Vinete umplute cu pui, miere si cascaval din: vinete, piet de pui, morcov, ceapa, rosii, miere, cascaval, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 vinete mai subţiri
  • 2 piepţi de pui
  • 1 morcov
  • 3 cepe
  • 6-7 roşii
  • 1 linguriţă cu miere
  • 200 g caşcaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Căleşte două cepe în ulei împreună cu morcovul ras. Adaugă roşiile, date pe răzătoarea mică.

Lasă pe foc să dea în câteva clocote, adaugă mierea şi sare.

Taie restul de ceapă mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea de pui trecută prin maşina de tocat şi stropeşte cu puţină apă.

Presară un praf de sare şi piper şi lasă să se înăbuşe bine.

Taie vinetele pe jumătate, pe lungime, şi îndepărtează o parte din pulpă.

Umple vinetele cu amestecul de came şi aşază-le în tavă. Toarnă sosul de roşii şi lasă la cuptor până se pătrund.

Spre final, presară deasupra caşcavalul.

Vinete umplute cu pui, miere si cascaval

Vinete_umplute_cu_pui_miere_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.