Varzari

Printeaza

Varzari

Ingrediente:Varzari

  • 1/2 kg aluat de pâine (cu drojdie)
  • 1 ceaşcă ulei
  • 2 cepe
  • 1 varză murată
  • piper
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa, adaugi varza tăiată fideluţă şi piperul şi laşi la foc mic, să scadă bine. Intinzi din aluat o foaie de 3 mm grosime şi o tai în pătrate cu latura de 15 cm.

In fiecare pătrat pui 1 lingură de umplutură, răcită. Strângi colţurile ca la plăcintele poale-n brâu, apoi mai laşi să crească puţin, într-un spaţiu cald.

Inainte de a le da la cuptor, le ungi cu apă cu sare, în care ai adăugat un praf de cimbru. Le coci timp de 35 de minute la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.