Varza calita cu masline

Printeaza

Varza calita cu masline din: varza acra, masline, untdelemn, bulion, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:

  • 1,5 kg varză acră
  • 100 g măsline
  • 200 ml untdelemn
  • o linguriţă bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Varza spălată se taie fideluţă şi se căleşte în untdelemnul încins.

La sfârşit se adaugă boabele de piper, praful de sare, cimbru, precum şi măslinele (desărate în prealabil), iar la urmă bulionul de roşii amestecat cu puţină apă.

Se serveşte rece, drept garnitură la friptura de pasăre.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.