Turendouri frantuzesti

Printeaza

Turendouri frantuzesti din: muşchi de vită, ficat de gasca, crutoane, andive, unt, cartofi.

Ingrediente:Turendouri frantuzesti

  • 1,5  kg muşchi de vită
  • 400 g ficat de gâscă
  • 8 crutoane prăjite
  • 400 g andive
  • 150g unt
  • 500 g cartofi

 

Mod de lucru:

Curăţaţi cartofii şi îndepărtaţi-le o parte din miez (în aşa fel încât să rămână ca nişte păhărele). Fierbeţi andivele 10 minute, după care căliţi-le în unt. Prăjiţi 8 turendouri la tigaie şi puneţi-le pe platou, pe crutoane de pâine.

Tăiaţi ficatul în 8 escalopuri, prăjiţi-le 10 minute în unt şi puneţi-le peste turendouri.

Garnisiţi apoi cu cartofi şi cu andive.
Aduceţi preparatul la masă şi, separat, în sosieră serviţi sosul Madera.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.