Ton cu plante aromatice

Printeaza

Ton cu plante aromatice din: ulei de masline, ton, sare, piper, ierburi.

Ingrediente:Ton cu plante aromatice

  • ulei de măsline
  • 4 felii de carne de ton (a câte 125 g ) de cea mai bună calitate
  • sare de mare grunjoasâ
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 50 g ierburi aromatice: busuioc, pătrunjel şi arpagic, tocate mărunt

 

Mod de preparare:

Frecaţi fiecare bucată de ton cu puţin ulei de măsline şi presăraţi-o cu o cantitate generoasă de sare şi piper.

Puneţi ierburile aromatice pe o farfurie întinsă şi treceţi bucăţile de ton prin acest amestec, apăsând bine fiecare latură a peştelui, pentru ca ierburile să se lipească de carne.

Puneţi într-o tigaie mare 2 linguri de ulei de măsline şi încălziţi-l la foc mediu spre mare. Prăjiţi bucăţile de ton în uleiul încins cam 1-2 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.