Ton cu penne

Printeaza

Ton cu penne din: penne, ton in ulei, gogosar murat, miez de nuca, busuioc, smantana, masline, sare, piper.

Ingrediente:Ton_cu_penne

  • 200 g paste scurte (penne)
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 gogosar murat in otet
  • 100 g miez de nuca
  • busuioc proaspat
  • 100 ml smantana
  • 2 masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare, se strecoara si se pn intr-o salatiera. Se adauga gogosarul taiat felii, pestele scurs de ulei, sare, piper, dupa gust, si se amesteca usor, ca sa nu se sfarame. Deasupra se garniseste cu miez de nuca.

Separat, se amesteca smantana cu busuiocul, pentru a aromtiza salata. Se serveste asezonata cu smantana si cu masline taiate.

Ton cu penne

Ton_cu_penne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.