Tofu cu marar

Printeaza

Tofu cu marar din: tofu, ou, lamaie, pesmet, nucsoara, piper, ulei, iaurt, frisca, marar, usturoi, sos de tomate si sare.

Tofu_cu_marar

 

Ingrediente:

  • 600 g tofu (caşcaval de soia)
  • 1 ou
  • 1 lămâie
  • 75-100 g pesmet
  • nucşoară
  • piper
  • ulei pentru prăjire

Pentru sos:

  • 150 g iaurt alb
  • 100 ml frişcă
  • 4 linguri mărar
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri sos de tomate
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai tofu în 4 felii. Tăvăleşti feliile prin făina amestecată cu nucşoară, sare şi piper, după aceea le treci prin ou bătut şi pesmet. Prăjeşti feliile de tofu în tigaie, în puţin ulei, până ce ambele feţe capătă o nuanţă aurie. Absorbi surplu­sul de ulei de pe feliile de tofu cu un prosop de hârtie.

Pregăteşti sosul: pui într-un vas ingredientele necesare şi le amesteci bine. Aşezi feliile de tofu prăjite în farfurie, torni peste ele sosul şi le ornezi cu rondele de lămâie.

 

 

Tofu cu marar

Tofu_cu_marar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.