Tocanita de varza si cartofi

Printeaza

Tocanita de varza si cartofi din: varza, cartofi, carnati, ceapa, ulei, bulion, chifle, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de varza si cartofi

  • 4 chifle mari, cu coaja groasă
  • 1/2 varză nouă
  • 4 cartofi
  • 2 cârnaţi de casă afumaţi
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

In ulei se pun rondele de cârnaţi şi ceapa tăiată peştişori la rumenit. Se scot şi se pune varza tăiată. Se lasă 5 minute. Se pun cartofii, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.

Se pune bulionul desfăcut cu apă, se adaugă cârnaţii şi se mai lasă un clocot sau până scade mâncarea la consistenţa dorită. Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte în pâinea golită de miez cu rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.