Tocana manastireasca

Printeaza

Tocana manastireasca din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei, rosii, marar, patrunjel verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Retete_5

  • 4 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 ardei
  • 4 rosii
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel verde
  • ulei (pentru prajit)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovleceii cruzi sunt curati, apoi taiati in felii. Acestea sunt prajite usor pana cand se rumenesc.

Separat, sunt calite ceapa impreuna cu rondelele de morcov, feliile de ardei si de rosii. Se adauga apa si se lasa la fiert.

Cand e gata, adaugam feliile de dovlecel. Tocam marar si patrunjel si presaram deasupra.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de porc manastireasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.