Tocana de vita cu verdeata

Printeaza

Tocana de vita cu verdeata din: carne de vita, morcovi, ceapa, faina, dafin, unt, fulgi de ardei iute, verdeata.

Ingrediente:Tocana de vita cu verdeata

  • 600 g cuburi de vită de gătit
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 linguri făină
  • 400 ml apă
  • 1,5 linguriţe fulgi de ardei iute
  • 3 foi dafin
  • 100 g unt
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cuburi şi ceapa tăiată rondele se pun la călit în unt topit. După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se adaugă făina şi se amestecă. Se toarnă apă să acopere, se pun sare, piper şi foi de dafin şi se lasă la fiert 90 de minute, amestecând în mod regulat.

Cu 30 de minute înainte de a fi gata, se adaugă morcovii.

Se serveşte cu mărar amestecat cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.