Tocana de vita cu cimbru

Printeaza

Tocana de vita cu cimbru din: carne de vita cuburi, bere, ulei, ceapa, morcov, telina, pastarnac, cimbru, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_vita_cu_cimbru

  • 400 g cuburi carne de vită
  • 200 ml bere neagră
  • 3 linguri ulei
  • o ceapă
  • un morcov
  • un fir ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • un litru supă de vită
  • 2 crenguţe cimbru si rozmarin
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu pereţi groşi se încinge uleiul şi se pune carnea la călit pentru 3-4 minute. Se presară cu sare şi se lasă până ce îşi schimbă complet culoarea.

Se adaugă ceapa şi ţelina, morcovul şi păstârnacul, toate curăţate şi tăiate mărunt şi se lasă 3 minute pe foc. Se adaugă rozmarinul, piperul boabe, cimbrul, berea şi supa.

Se lasă la fiert 90 de minute, amestecând din când în când.

Tocana de vita cu cimbru

Tocana_de_vita_cu_cimbru

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.