Tarta cu sunca si busuioc

Printeaza

Tarta cu sunca si busuioc din: aluat, rosii, branza feta, oua, piper, smantana, sunca uscata, busuioc.

Ingrediente:Tarta_cu_sunca_si_busuioc

  • un pachet aluat congelat de foitaj
  • 2 rosii
  • 150 g branza feta
  • 2 oua
  • piper
  • 100 smantana

pentru servit:

  • 200 g sunca uscata
  • cateva frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Aluatul se pune mai întâi la decongelat, după care se întinde uşor pe masa presărată cu puţină făină. Se asază apoi în forma în care se va coace tarta. Se presară deasupra brânza sfărâmată si se pun şi roşiile tăiate rondele.

Se bat ouăle, apoi se adaugă smântână şi piper. Se toarnă peste ingrediente si se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune şunca uscată si apoi se aduce la masă cu busuioc proaspăt deasupra.

Tarta cu sunca si busuioc

Tarta_cu_sunca_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.