Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei
PrinteazaTarta cu sunca, cascaval si dovlecei din: foitaj, oua, lapte, sunca, dovlecel, cascaval, unt, sare, piper.
- 1 pachet aluat foitaj
- 2 ouă
- 250 ml lapte
- 200 g suncă
- 1 dovlecel mediu
- 50 g cascaval
- 10 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
O formă rotundă de copt se unge cu unt si se asază aluatul de foitaj, inclusiv pe marginile tavii. Se taie aluatul care le depăseste si se înteapă tarta cu furculita.
Se taie cuburi mici de sunca şi felii subtiri dovlecelul si se pun în formă. Se bat ouăle foarte bine, se adaugă laptele, sare si piper si se toarnă peste şuncă şi dovlecei.
Se presară cascavalul si se lasă aproximativ 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!