Tarta cu branza, rosii si ou

Printeaza

Tarta cu branza, rosii si ou din: unt, făină, ou, cascaval, branza usor sarata, oua, rosii, piper.

Tarta_cu_branza_rosii_si_ou

Ingrediente:

  • 135 g unt
  • 250 g făină
  • 1 ou

Pentru umplutură:

  • 100 g caşcaval
  • 200 g brânză uşor sărată
  • 3 ouă
  • 2-3 roşii
  • piper

Mod de preparare:

Mixezi untul până devine cremos, adaugi oul şi făina. Frămânţi aluatul până nu se mai prinde de mâini. Il înfăşori în folie ali­mentară şi-l dai la rece 30 de minute.

Pentru umplutură, amesteci brânza sfă­râmată cu caşcavalul ras, adaugi ouăle, unul câte unul, şi piper. Intinzi aluatul, inclusiv pe margini, pui umplutura şi aşezi roşiile tăiate felii.

Mai presari un praf de piper şi dai tarta la cuptor până se rumeneşte.

Tarta cu branza, rosii si ou

Tarta_cu_branza_rosii_si_ou

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.