Tarta cu rosii si busuioc

Printeaza

Tarta cu rosii si busuioc din: rosii, oua, smantana, cascaval, busuioc.

Ingrediente:Tarta cu rosii si busuioc

  • rosii
  • busuioc
  • 2 ouă
  • piper
  • cimbru
  • 50 ml smântână
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Pe o foaie de aluat de foietaj se aşază frunze de busuioc din loc în loc; se acoperă cu a doua foaie şi se transferă în tavă. Se aşază deasupra felii din bulgării de mozzarella.

Se bat 2 ouă, se presară piper, cimbru şi alte condimente dorite, 50 ml smântână, 100 g caşcaval ras şi se amestecă. Se toarnă compoziţia în tavă şi se aşază deasupra roşii cherry ciorchine şi câteva măsline.

Se dă la cuptor 25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.