Supa picanta de cartofi

Printeaza

Supa picanta de cartofi din: cartofi, scrumbie, oua, mar, masline, sare, ulei, piper, marar, rosie, ardei.

Ingrediente:Supa picanta de cartofi

  • 4 cartofi mari
  • 1 scrumbie sărată
  • 3 ouă fierte tari
  • 1 măr acrişor
  • măsline
  • sare
  • 3 linguri cu ulei de salată sau de măsline
  • piper
  • mărar tocat
  • 1 roşie
  • 1 ardei gras

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, fierbeţi-i şi curăţaţi-i cât sunt calzi. Tăiaţi felii subţiri, aşezaţi în salatieiă, stropiţi cu ulei.

Curăţaţi scrumbia de oase şi de cap, tăiaţi-o felii subţiri şi aşezaţi-o peste cartofi odată cu mărul curăţat de coajă şi tăiat cubuleţe, 1 ou fiert tăiat felii, măsline fară sâmburi, ardeiul tăiat rondele şi mărar.

Săraţi uşor şi amestecaţi de jos în sus, decoraţi cu felii de roşii alternând cu felii de ou, lăsaţi la rece 30 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.