Supa orientala de linte cu usturoi

Printeaza

Supa orientala de linte cu usturoi din: linte, rosii, usturoi, ceapa, dafin, ulei, sare, piper, otet.

Ingrediente:Supa orientala de linte cu usturoi

  • 1,5 kg linte
  • 500 g roşii
  • 4 căţei usturoi
  • 2 cepe
  • 2 foi dafin
  • 1 ceaşcă cu ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • oţet

 

Mod de preparare:

Lintea se spală şi se pune într-o oală cu multă apă. Se adaugă ceapa curăţată, tăiată fideluţă, usturoiul tocat mărunt şi roşiile, fără pieliţe, tăiate cubuleţe.

Se lasă la fiert aproximativ o oră. Se pun foile de dafin, întregi, se sărează, se piperează şi se adaugă uleiul. Se lasă la fiert aproximativ o oră.

Se drege cu oţet şi se serveşte, caldă sau rece, cu măsline şi legume conservate în oţet.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.