Supa de fasole cu parmezan

Printeaza

Supa de fasole cu parmezan din: fasole uscata, carnati, ulei, ceapa, usturoi, supa de pui, rosii, dafin, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata creata, parmezan.

Ingrediente:Supa de fasole cu parmezan

  • 2 cesti fasole uscata, inmuiata peste noapte
  • 500 g cârnați, doar carnea
  • 1 lingura ulei de masline
  •  ceapa, tocata
  •  catei de usturoi, tocat
  • 6 cesti supa de pui
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 3 frunze de dafin
  • ¾ linguriță cimbru uscat
  • ¾ lingurita rozmarin uscat
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 salata creata, tocata
  • parmezan ras, pentru servire

 

Mod de preparare:

Într-o oală, rumeniti carnea de carnati, adaugati uleiul de măsline și ceapa și gatiti 5-7 minute. Adăugați usturoiul si gatiti pentru un alt minut.

Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția salatei. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.

Adaugati salata și se fierbe timp de 10 minute. Adăugați sare și piper, după gust.

Serviti cu parmezan proaspat ras.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.