Supa fara carne

Printeaza

Supa fara carne din: orez, praz, morcovi, ceapa, ardei, telina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa fara carne

  • 100 g orez
  • 2 fire praz
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 2-3 cartofi
  • un ardei
  • 2 fire ţelină
  • 1,5 l supă de legume
  • o lingură ulei
  • verdeaţă
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se pune orezul cu apă proaspătă la fiert. Se presară cu sare si se lasă 30 de minute.

Intr-o oală, se încinge uleiul si se căleşte ceapa tocată. Se adaugă morcovul, ţelina, prazul, ardeiul, cartofii, toate tăiate mărunt. Se toarnă supa de legume şi se lasă la fiert 20 de minute, se adaugă orezul fiert şii se mai fierb 10 minute împreună.

La final, se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa fara carne
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.