Supa de spanac cu nucsoara

Printeaza

Supa de spanac cu nucsoara din: spanac, rosii, parmezan, oua, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Supa de spanac cu nucsoara

  • 600 g spanac
  • 3 rosii
  • 50 g parmezan
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Se fierb în puţină apă 600 g spanac. Se lasă să se înmoaie sub capac, 3 minute, pe foc mic.

Se strecoară şi se lasă în sită la răcit. Se curăţă 3 roşii de pieliţă, se scot seminţele şi se taie sferturi. Spanacul se toacă mărunt, se căleşte puţin în ulei, se lasă să se răcească, se amestecă apoi cu 50 g parmezan ras şi 4 ouă bătute, se potriveşte de sare, piper şi nucşoară.

Se dizolvă un cub concentrat de carne de vită în 11 apă fiartă; se dă în clocot supa şi se toarnă în compoziţia de spanac, amestecând. Se mai dă într-un clocot, apoi se serveşte asezonat cu roşiile şi cuburi de parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.