Supa de rosii cu paste (tortellini)

Printeaza

Supa de rosii cu paste (tortellini) din: ulei, faina, suc de rosii, ceapa, ardei, tortellini, sare, busuioc.

Ingrediente:Supa de rosii cu paste (tortellini)

  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 500 ml suc de roşii
  • o ceapă
  • 1/2 ardei gras
  • 200 g tortellini cu brânză
  • sare
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

In oala de supă se încinge uleiul şi se pune făina. Nu se prăjeşte, se lasă 2 minute, apoi se toarnă sucul de roşii. Se completează cu tot atâta apă, se adaugă ceapa întreagă şi ardeiul tăiat cubuleţe.

Se lasă la fiert 20 de minute, după care se pun tortellini şi se mai lasă 10 minute. Se potriveşte gustul de sare şi se serveşte cu busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.