Supa de pui cu mazare si morcov
PrinteazaSupa de pui cu mazare si morcov din: piept de pui, morcov, radacina de patrunjel, radacina de telina, mazare, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 3 morcovi
- o rădăcină pătrunjel
- o felie rădăcină de telină
- 100 g mazăre
- pătrunjel pentru servit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii se spală bine, se curată si se taie rondele, care se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se adaugă rădăcina de pătrunjel si ţelină spălate, curăţate şi tăiate mărunt şi se lasă în jur de 20 de minute la fiert.
Apoi, se pune carnea de pui spălată şi tăiată cuburi si se lasă încă 10 minute la fiert. Se adaugă mazărea si se mai lasă 10 minute să clocotească. Se potriveşte gustul de sare si piper si se aduce supa la masă cu pătrunjel tocat mărunt.
Supa de pui cu mazare si morcov
Pofta buna!
merge o supa de pui acum