Supa de pui cu galusti

Printeaza

Supa de pui cu galusti din: pui, ceapa, morcov, telina, radacina de patrunjel, oua, gris, sare.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_galusti

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 radacina de patrunjel

pentru galusti:

  • 2 oua
  • 150 g gris
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală puiul şi taie-l în bucăţi potrivit de mari. Pune carnea să fiarbă în apă cu sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.Separat, curăţă legumele şi spală- le bine. Ceapa, morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel taie-le în rondele.

Pune toate legume la fiert peste carnea de pui. între timp, pregăteşte găluştile. Bate ouăle într-un castron cu un praf de sare. Adaugă treptat grisul, amestecând energic cu furculiţa ca să nu rămână cocoloaşe.

Pune cu linguriţa găluştile. Lasă pe foc până când găluştile se ridică la suprafaţă şi sunt fierte. Aromatizează cu verdeaţă şi opreşte focul.

Supa de pui cu galusti

Supa_de_pui_cu_galusti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.