Supa cu galuste verzi si faina de secara

Printeaza

Supa cu galuste verzi si faina de secara din: spanac, morcovi, ţelină, ceapă, unt, caşcaval, făină de secară, ouă, pesmet, sare, piper.

Supa_cu_galuste_verzi_si_faina_de_secara

Ingrediente:

  • 200 g spanac
  • 100 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 100 g ceapă
  • 20 g unt
  • 50 g caşcaval
  • 50 g făină de secară
  • 2 ouă
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Amesteci spanacul cu untul topit, condimentezi şi laşi la răcit. Tai le­gumele după preferinţă şi le pui la fiert pentru a forma o supă, pe care o condimentezi.

Amesteci bine piureul de spanac cu ouăle, caşcavalul ras, pesmetul şi făina, formând o compoziţie ca pentru găluştele din griş.

Când supa este gata, iei cu lingura din compoziţia de spanac şi pui în supă, apoi acoperi şi mai laşi la foc mic circa 10 minute.

Supa cu galuste verzi si faina de secara

Supa_cu_galuste_verzi_si_faina_de_secara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.