Supa crema de rosii si morcovi

Printeaza

Supa crema de rosii si morcovi din: morcovi, rosii, ceapa, unt, cimbru, coriandru, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de rosii si morcovi

  • 300 g morcovi
  • 300 g roşii
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri cu unt
  • 1/4 linguriţă de cimbru
  • 1/4 linguriţă de coriandru
  • 1 l supă clară de legume
  • 100 g smântână
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Curăţă şi felîază morcovii, taie cubuleţe roşiile şi cepele.

Incinge untul într-o tigaie mai adâncă şi sotează legumele tocate. Aromati-zează cu coriandru şi cimbru. Când legumele s-au pătruns, adaugă supa clară de legume încălzită în prealabil. Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă să fiarbă acoperit 15-20 de minute.

Lasă să se răcorească şi pasează totul într-un blender.

Toarnă smântână şi serveşte cu frunze proaspete de busuioc, cimbru pisat, coriandru şi crutoane.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa crema de rosii si morcovi
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.