Sunca cu pate in aspic

Printeaza

Sunca cu pate in aspic din: sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte.

retete

Ingredinte:

  • 200-300 gr. sunca
  • pate de ficat
  • aspic
  • ou fiert
  • castraveti murati
  • ciuperci fierte

 

Mod de preparare

Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul.

Se pun feliile pe o farfurie una linga alta.

Se asaza deasupra, dupa placere, felii de ou rascopt, de castraveti in otet sau de ciuperci fierte.

Se imbraca totul cu putin aspic racorit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

 

Bibilica la tigaie cu salata

Piept de bibilică umplut cu pate din ficat de gască

O reteta de piept de bibilica umplut cu pate din ficat de gasca din: piept de bibilica, pate din ficat de gasca, unt, sunca, parmezan, brandy, vin rosu, supa de carne, hribi, usturoi, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 2 piepţi întregi de bibilică 300 g pate din ficat de gâscă 100 g unt 400 g […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.