Sufleu de praz cu branza

Printeaza

Sufleu de praz cu branza din: praz, unt, faina, lapte, branza, oua, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de praz cu branza

  • 500 g praz
  • 50 g unt
  • 2 linguri făină
  • 500 ml lapte
  • 100 g brânză rasă
  • 4 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe prazul, se scurge bine şi se taie în bucăţi mici de 2 cm.

Se prepară sosul alb în care se încorporează prazul, se sărează, se piperează, se adaugă gălbenuşurile şi, la urmă, albuşurile bătute spumă.

Se pune totul într-un vas uns cu unt. Se dă la cuptor la foc potrivit timp de 20 de minute.

Se serveşte cu maioneză.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • Sufl eu de praz
  • sufleu de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.