Sufleu de peste cu sos

Printeaza

Sufleu de peste cu sos din: oua, peste, unt, lapte, faina, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de peste cu sos

  • 6 ouă
  • 600 g peşte (cod, file de cod sau şalău)
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 1 linguriţă de făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte un sos Bechamel, care se adaugă la peşte, împreună cu gălbenuşurile, care se pun unul câte unul. Se sărează şi se piperează după gust. Se amestecă bine.

Se bat spumă albuşurile şi se încorporează în compoziţie, ameste­când până devine omogenă. Se unge o formă cu unt, se toarnă compoziţia, se bagă la cuptor, la foc potrivit, şi se ţime 30 de minute.

Se serveşte cald, din forma în care s-a copt cu sos de muştar.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.