Suc pentru anemie

Printeaza

Suc pentru anemie din: fructe, sirop de zahar.

Ingrediente:Suc pentru anemie

  • 2 kg de fructe rosii (visine, capsune, zmeura, coacaze)
  • 200 ml de sirop de zahar (100 g de zahar, 200 ml de apa, zeama de la o lamaie)

 

 

Mod de preparare:

Prepari siropul de zahar, din 200 ml de apa si 100 g de zahar, care se amesteca si se fierb pana ce scad la 200 ml. In timpul fierberii, se indeparteaza spuma. Cand se ia de pe foc, se adauga cateva lingurite cu zeama de lamaie ca sa nu se zahariseasca. Poti prepara aceasta cantitate si o pastrezi in frigider pentru a indulci sucul de fructe.

Speli fructele, indepartezi, dupa caz, coditele, samburii si le lasi la scurs. Le zdrobesti, le lasi intr-un castron si le storci intr-un tifon curat, asta daca nu ai presa de fructe. In sucul obtinut, se adauga siropul de zahar, apoi se dilueaza cu apa plata sau minerala, dupa gust.

 

1 comentariu

  1. Bine ca nu sunt anemica :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.