Suc de coacaze negre

Printeaza

 

Alegi 1 kg de coacăze bine coapte şi le pui apoi la fiert fără zahăr, doar cu o cană de apă. Le iei de pe foc atunci când boabele crapă. Strecori apoi sucul cu tot cu fructe printr-un tifon şi presezi uşor coacăzele.

Pui din nou la fiert sucul obţinut şi-l ţii pe foc mic câteva minute, apoi îl torni fierbinte în sticle pe care le astupi imediat cu dopuri de plută sau care se înfiletează. Sucul se păstrează foarte bine în cămară.

 

Suc de coacaze negre

Suc de coacaze negre

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.