Spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze

Printeaza

O reteta de spuma de iaurt pe piersici maeinate, cu coacaze din: inghetata de iaurt, lapte, gheata, piersica, zahar brun si coacaze.

Ingrediente:Spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze

  • 150 g inghetata de iaurt
  • 100 ml lapte proaspat integral
  • 2-3 cuburi de gheata
  • 1 piersica bine coapte
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita zahar brun

pentru decor:

  • 2 ciorchini mici de coacaze

 

Mod de preparare:

Stropeşte-le cu zeama de lămâie şi presară-le cu zahăr brun. Amestecă şi lasă-le circa 20 de minute în frigider să se marineze. Pune în vasul blenderului îngheţata de iaurt, laptele integral şi cuburile de gheaţă sparte şi mixează-le 1 minut ca să obţii o compoziţie spumoasă.

Pune cuburile de piersică pe fundul paharelor şi toarnă deasupra spuma de iaurt. Decorează cu ciorchinii de coacă­ze si serveste imediat.

 

Spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.