Spanac cu ciuperci la cuptor

Printeaza

Spanac cu ciuperci la cuptor 

Ingrediente:Spanac cu ciuperci la cuptor

  • 1 kg spanac
  • 150 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri brânză rasă

 

 

Mod de preparare:

Se alege şi se spală spanacul în mai multe ape. Se opăreşte în apă clocotită, cu sare. Se scurge apăsând ca să iasă toată apa şi se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt.

Separat se înăbuşă în unt ciupercile curăţite şi tăiate felii. Se amestecă spanacul cu ciupercile, se adaugă brânza rasă şi o lingură de unt.

Se aşază într-o formă rezistentă la foc, se presară brânză şi puţin unt, se dă câteva minute să se rumenească deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.